Tulosta

Tensidit | pinta-aktiivit

Tensidit | pinta-aktiivit

Tensidit eli pinta-aktiiviset aineet pienentävät veden pintajännitystä ja parantavat lianpoistokykyä. Ne irroittavat likaa ja rasvaa. 

Niillä on myös vaahdonmuodostamisominaisuus. Käytetään mm. shampoossa, suihkugeeleissä ja pesunesteissä. 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Mieto amfoteerinen pinta-aktiivi, joka yleensä toisen pinta-aktiivin kanssa antaa tuotteelle rakennetta ja vahvistaa vaahtoa.

Alkaen 3,45

Coco Glucoside

Coco Glucosidella saadaan shampooseen ja pesunesteeseen vaahtoavuutta. 

Alkaen 4,25

Biohajoava lempeä pinta-aktiivi sopii vaahtoaviin pesutuotteisiin. 

Alkaen 3,50

Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside

Lamesoft on kasvipohjainen ”vihreä” ja luonnollinen pinta-aktiiviaine ja sakeuttaja.

Alkaen 2,40

Sodium Cocoyl Amino Acids, Aqua, Coco-Caprylate / Caprate, Polyglyceryl-10 Laurate

Valmista veden kanssa vaahtoavia öljytuotteita. Helppokäyttöinen nestemäinen Oilemulse Foam sopii mm. suihkuöljyyn, öljykasvoputsareihin ja öljyshampooseen.

Alkaen 10,70

Sodium Cocoamphoacetate (and) Glycerin (and) Lauryl Glucosid (and) Sodium Cocoyl Glutamate (and) Sodium Lauryl Glucose Carboxylat

Nestemäinen, mieto ja luontoystävällinen biohajoava pinta-aktiivi.

Alkaen 3,50

Pulverimuotoinen hellävarainen anioninen pinta-aktiivi vaahtoaa hyvin. Sopii kiinteisiin ja nestemäisiin peseviin tuotteisiin. 

Sodium coco sulfate 

SCS on kookosöljystä johdettu nuudelimuodossa oleva mieto pinta-aktiivi. 

Alkaen 3,50

Sodium Lauryl Sulfoacetate (SLSA)

Ekosertifioitu anioninen pohja muodostaa vakaan vaahdon. Kasvoille, hiuksille, keholle, kylpypommeihin.

Alkaen 8,55

Caprylyl/Capryl Glucoside; Aqua; Sodium Cocoyl Glutamate; Glyceryl Caprylate; Citric Acid; Polyglyceryl-6 Oleate; Sodium Surfactin

Sekoittaa tehokkaasti eteeriset öljyt ja tuoksuöljyt vesipitoisiin tuotteisiin. Läpikuultaville ja kirkkaille tuotteille. 

Luonnollisempi vaihtoehto - korvaa tällä Polysorbaatti 20 

Polyglyceryl-6 Caprylate (and) Polyglyceryl-3 Cocoate (and) Polyglyceryl-4 Caprate (and) Polyglyceryl-6 Ricinoleate

Luonnollinen ja tehokas PEG-vapaa liuotin, joka liuottaa luonnonöljyjä vesiliuokseen.

Korvaa tällä Polysorbaati 80. 

Alkaen 4,30