SCI | Sodium Cocoyl Isethionate


SCI | Sodium Cocoyl Isethionate

Alkaen 3,90


Sodium Cocoyl Isethionate

 

Anioninen SCI- jauhe on valmistettu kookosöljystä ja se on täysin biohajoava. Hellävarainen puhdistusaine on tuoksultaa mieto, vaahtoaa hyvin ja jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetun oloiseksi. Sen vaahtoavuus säilyy myös kovassa vedessä.

 

Hieman vesiliukoinen hienojakoinen SCI liukenee pinta-aktiivisiin aineisiin, vällillä saattaa vaatia kuitenkin lämpöä liuetakseen. Sopii erityisen hyvin tuotteisiin, joissa käytetään pientä määrää öljyä tai rasvoja kuten shampoot, nestemäiset saippuat, suihkugeelit. Steariinihappoon yhdistetettynä vaahdosta tulee entistä pehmeämpi. 

 

Käyttö: mm. saippuattomat saippuat ja shampoopalat, erityisesti kiinteät puhdistuspalat,  nestesaippuat, kasvojen ja kehonpuhdistus, shampoot, kylpypommit, sheivaustuotteet, vaahtokylvyt. 

 

Ei sisällä steariinihappoa. 

 

Käyttömäärä:

  • 1-20% yhdistettynä muihin pinta-aktiiveihin
  • 30% - 60% ensisijaisena pinta-aktiivina 

 

Muoto: valkoinen tai luonnonvalkoinen pulveri

Aktiiviisuuspitoisuus: min. 82%

pH (35°C; 10% seos): 4-6 

Säilytys: huoneen lämmössä

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Coco Glucoside
Alkaen 4,25
Kaakaovoi | LUOMU
Alkaen 2,60
Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55

Selaa tätä tuoteryhmää: Tensidit | pinta-aktiivit