SCS | Sodium Coco Sulfate


SCS | Sodium Coco Sulfate

Alkaen 2,65


Sodium coco sulfate 

Kookosöljystä johdettu mieto anioninen nuudelimuodossa oleva pinta-aktiivi. Käyttö shampoot, suihkugeelit, puhdistusaineet, kylpytuotteet . SCS on hyväksytty luomukosmetiikkaan. ECOCERT ja BDIH yhteensopiva. Hyvä vaihtoehto useimille anionisille pinta-aktiiveille. 

Sulamispiste 36°C.

 

Käyttösuositus: 1-90%, 

Käyttö: lisää ensin noin 40°C vesi ja anna jauheen tai nuudelien liueta siihen ennen muiden aineiden lisäämistä. 

Tyypillinen käyttömäärä: Shampoo ja ihonpuhdistus 2-10%, kiinteät shampoopalat ja vartalopesu 5-15%, hammastahna 2-10%

 

Muoto: valkoinen/luonnonvalkoinen neulanen

Aktiivipitoisuus: 90-100%

pH: 9-12

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55

Selaa tätä tuoteryhmää: Tensidit | pinta-aktiivit