SLSA | Natriumlauryylisulfaatti sulfoastetaatti


SLSA | Natriumlauryylisulfaatti sulfoastetaatti

Alkaen 4,50


Sodium Lauryl Sulfoacetate (SLSA)

SLSA on peräisin kookos- ja palmuöljyistä. Ecocert luonnon ja kosmeettisten aineiden starndartien mukaan ollen 100% luonnollista alkuperää. 

 

Hieno valkoinen jauhe sopii kylpypommejen valmistamiseen. Muodostaa kestävää vaahtoa ja kuplia. Hyvä vaihtoehto SLS:lle. Hienojakoisen jauheen pH on noin 6,3, ei tarvitse itsessään säilöntäaineita. 

Anioninen. 

 

Käyttömäärät: kylpypommit 10-20%, kasvojenpesuaineet ja miedot pesugeelit 1-3%, vartalon suihkugeelit ja puhdistavat shampoot 3-12%.

Kannattaa käyttää vain pienissä määrissä erityisesti shampoissa, kunnes sopiva pitoisuus on löytynyt.  

 

Muoto: hienojakoinen valkoinen jauhe

Aktiivipitoisuus: min. 65%

pH 1% liuoksessa: 6,3

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Ksantaanikumi
Alkaen 3,60

Selaa tätä tuoteryhmää: Tensidit | pinta-aktiivit