Tulosta

Emulgointi

Emulgointi

Emulgoivat aineet auttavat voiteen muodostumisessa. Ne yhdistävät veden ja öljyn, jotka normaalisti eivät sekoitu keskenään. 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate

BTMS on hoitava emulgaattori, joka sopii käytettäväksi niin hius- kuin ihotuotteisiin.  
Alkaen 4,85

Behentrimonium Methosulfate (and) Cetyl Alcohol (and) Butylene Glycol

BTMS-50 on kasvipohjainen hellävarainen ja hoitava emulgointiaine, soveltuu voiteisiin ja hiustuotteisiin. 
Alkaen 10,30

Polyglyceryl-4 oleate

Helppokäyttöinen luonnonkosmetiikkaan hyväksytty nestemäinen emulgaattori, jolla saa helposti valmistettua niin kuuma- kuin kylmäprosessissa vakaita emulsioita. 

Alkaen 4,80

Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate 

Emulgoiva kasvipohjainen vaha pastellimaisina rakeina. 

Alkaen 3,40

Glyceryl Stearate SE

Glyseryylistearaatti SE on anioninen emulgointiaine erityisesti O/W  eli öljy vedessä emulsioiden vakauttamisesta. Auttaa tekemään ihosta sileän ja pehmeän ja jättää iholle kevyen, joustavan tunteen. Käytetään kosmetiikassa laajasti.

Alkaen 3,45

Myristyl Myristate 

Kasviperäinen emulgaattori vakauttaa voiteita ja antaa tuotteisiin runsauden tunnetta ilman öljyistä tai tahmeaa tuntua. 

 

 

 

Alkaen 2,70

Sodium Cocoyl Amino Acids, Aqua, Coco-Caprylate / Caprate, Polyglyceryl-10 Laurate

Valmista veden kanssa vaahtoavia öljytuotteita. Helppokäyttöinen nestemäinen Oilemulse Foam sopii mm. suihkuöljyyn, öljykasvoputsareihin ja öljyshampooseen.

Alkaen 10,70

Cetearyl Olivate and Sorbitan Olivate

OliveM1000 on luonnollisin menetelmin oliiviöljystä saatu ihoystävällinen emulgointiaine.
Alkaen 6,65

Sorbitan olivate

Toimii sekä co-emulgaattorina että emulgointiaineena w/o -emulsioille. Saatu oliiveista. Toimii hyvin myös vedettömissä voiteissa. Sopii erinomaisesti myös värikosmetiikkaan mm. huulituotteisiin.

Cetearyl alcohol

Setearyylialkoholi stabiloi ja paksuntaa voiteen koostumusta ilman, että voiteesta tulee raskas. 

Alkaen 4,90

Cetyl alcohol

Setyylialkoholi on kasviöljypohjainen lievästi emulgoiva öljyliukoinen vaha. 

 

Alkaen 3,15

Polyglyceryl-6 Caprylate (and) Polyglyceryl-3 Cocoate (and) Polyglyceryl-4 Caprate (and) Polyglyceryl-6 Ricinoleate

Luonnollinen ja tehokas PEG-vapaa liuotin, joka liuottaa luonnonöljyjä vesiliuokseen.

Korvaa tällä Polysorbaati 80. 

Alkaen 4,30

Stearic acid and Palmitic acid

Luonnossa esiintyvä rasvahappo antaa voiteille, pesu- ja hiustuotteille rakennetta, tekee tuotteista miellyttävän tuntuisia sekä tarjoaa iholle ja hiuksille ohuen suojaavan kerroksen ympäristöhaittoja vastaan. 

 

Alkaen 2,50

Caprylyl/Capryl Glucoside; Aqua; Sodium Cocoyl Glutamate; Glyceryl Caprylate; Citric Acid; Polyglyceryl-6 Oleate; Sodium Surfactin

Sekoittaa tehokkaasti eteeriset öljyt ja tuoksuöljyt vesipitoisiin tuotteisiin. Läpikuultaville ja kirkkaille tuotteille. 

Luonnollisempi vaihtoehto - korvaa tällä Polysorbaatti 20