Steariinihappo


Steariinihappo

Alkaen 2,50


Stearic acid / Palmitic acid

Steariinihappo on luonnossa esiintyvää rasvahappoa. Kasvipohjainen steariinihappo toimii apuemulgaattorina ja voiteen koostumuksen säätelijänä, antaa voiteille, pesu- ja hiustuotteille rakennetta ja auttaa tekemään tuotteesta miellyttävän tuntuisen antaen iholle ja hiuksille ohuen suojaavan kerroksen, joka suojaa voimakkailta ympäristötekijöiltä kuten kylmältä, tuulelta ja auringolta. Sakeuttaa ja paksuntaa voiteita ja kovettaa saippuaa.

Anioninen steariinihappo on hyödyllinen pesutuotteissa kuten shampoossa ja vartalonpesutuotteissa, auttaen poistamaan likaa. öljyä ja hikeä. 

Sopii myös kynttilöiden rakennetta kovettamaan. 

Erityisen hyvin esim. kaakao- ja karitevoissa luonnollisesti esiintyvä steariinihappo toimii öljypohjaisissa tuotteissa. 

Käyttö: saippuat, voiteet, meikkivoiteet, sheivaustuotteet, kynttilät, shampoot, vartalonpesutuotteet, 

Kosmetiikassa käyttösuositus 0,5 - 10 %. 

Liukenee öljyyn ja alkoholiin.  

Sulamispiste: 61-65 °C

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55
Glyseriini | palm free
Alkaen 1,90
E-vitamiini
Alkaen 3,40

Selaa tätä tuoteryhmää: Emulgointi