Myristyylimyristaatti | Myristyl Myristate

Alkaen 2,45


Myristyl Myristate 

 

Kasviperäinen emulgaattori tuo O/W emulsioihin, erityiseti lotioneihin runsauden tunnetta ilman, että tuotteet tuntuvat öljyisiltä tai tahmealta. Auttaa parantamaa tuotteiden tekstuuria ja vakauttaa emulsioita. On vakaa hapettumiselle. 

 

Apuemulgaattorina se auttaa emulgaattoria vakauttamaan tuotetta ilman että tuotteesta tulee paksu. Tuotteeseen lisääminen vaalentaa tuotetta jopa valkoiseksi. Antaa tuotteelle puuterimaisen ja miellyttävän ihotuntuman.

 

 

Käyttö mm.

Voiteet, lotionit, huulipunat, huulituotteet, silmämeikit, meikit, deodorantit, pesuaineet, meikinpoisto, hierontaöljyt

Käyttömäärä

1-5 % emulsiot, 5-10 % huulituotteet

Ominaisuudet

Kosteuttaa, paksuntaa  

Liukoisuus

Rasvaliukoinen, lisätään öljyfaasiin

Väri ja laatu

Valkoinen tai vaalea pelletti

Tuoksu

Kevyt

Sertifiointi

Käy Ecocert-sertifioituun kosmetiikkaan 

Sulamispiste 

38-42 °C

Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit; ei suuria määriä akne-iholle

Komodogeenisyys

5

Säilytys

Kuivassa, viileässä, auringonvalolta suojattuna  

Vegaaninen

Kyllä

Muuta

Yhteensopiva useiden ainesosien kanssa. 

Pakkaus 

Ziplog -muovipussi tai pystypussi, molemmat uudelleen suljettavia

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-vitamiini
Alkaen 3,40
Ksantaanikumi
Alkaen 3,60

Selaa tätä tuoteryhmää: Emulgointi