Cocamidopropyl Betaine


Cocamidopropyl Betaine

Alkaen 2,35


Cocamidopropyl

 

Kokamidopropyylibetaiini on mieto amfoteerinen pinta-aktiivinen aine, joka on johdettu kookosöljystä.

 

Amfoteriset pinta-aktiivit ovat kaikkein miedoimpia ja mukautuvimpia surfaktantteja. Ne ovat yhteensopivia katonisen, anionisen ja ionittomien pinta-aktiivien kanssa. Ne voivat olla joko positiivisesti tai negatiivisesti varautuneita riippuen onko lopputuotteen pH hapokasta (pH >5) tai emäksistä (pH <8). Liukenee helposti veteen. Kosteuttava, hoitava ja lievästi sähköisyyttä poistava.

 

Yleensä mietoa kokamidopropyylibetaiinia käytetään toissijaisena pinta-aktiivina toisen pinta-aktiivin kanssa antamaan rakennetta, mietoutta ja vaahtoavuutta tuotteelle. Vähentää anionisten pinta-aktiiviaineiden ärsytystä, lisää ionottomien pinta-aktiivien puhdistusominaisuuksia sekä auttaa yhdistämään katonisen ja ionittomien surfaktanttien puhdistusominaisuuksia. Tätä sopeutumiskykyistä surfaktanttia on mahdollista käyttää myös ainoana pinta-aktiivina.  

 

Käyttö mm. vartalokuorinnat, suihkugeelit, shampoot, kylpytuotteet, puhdistusvoiteet, käsisaippuat. 

 

Suositeltu käyttömäärä: 1-30% riippuen tahdotusta vaahtoavuudesta tai puhdistusvaikutuksista. Maksimi käyttömäärä 40%. Esimerkkejä: kasvopesu >10%, shampoo 10%, suihkugeeli 15-20 %, vaahtokylpy 20-25% 

 

Muoto: kellertävä neste

Alktiivisuuspitoisuus %: 28-30

pH (1% vedessä): 4-6

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Coco Glucoside
Alkaen 4,25

Selaa tätä tuoteryhmää: Tensidit | pinta-aktiivit