Jojobaöljy, Golden, LUOMU


Jojobaöljy, Golden, LUOMU

Alkaen 5,70


INCI: Simmondsia chinensis

Jojobaöljy on oikeastaan nestemäistä vahaa, jota saadaan jojobakasvin siemenistä. Kylmäpuristettu, puhdistamaton golden öljy -tässä muodossa tämä öljy pääsee täysin oikeuksiinsa. Luomu. Kosteuttava, ravitseva ja suojaava öljy. Monikäyttöisyydessään vailla vertaa. 

Jojoban luontainen PH-pitoisuus 5 on hyvin lähellä ihon omaa PH:ta. Ei tuki ihohuokosia, sopii kaikille ihotyypeille. Oivallinen myös hiusten ja päänahan hoitoon. 

Jojobaöljyjllä on hyvä säilyvyys. 

 

Soil_association_organic_logo

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Sheavoi (karite), Luomu
Alkaen 2,55 €
Risiiniöljy, LUOMU
Alkaen 2,50 €
E-vitamiini
Alkaen 3,40 €

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Öljyt, Öljyt, rasvat, vahat, Öljyt