Risiiniöljy | LUOMU

Alkaen 3,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto tiloistamme, Posti - Kotipaketti, Matkahuolto - Lähellä-paketti, Matkahuolto - Kotijakelu, Posti - Baltia, Posti Kotipaketti - Yritys, Postipaketti - Yritys, Matkahuolto - Yritys, Posti - Postipaketti, Lisätilaus, Posti - Express, DB Schenker noutopiste, DB Schenker B2B yrityskuljetus, DB Schenker noutopiste - Yritys

Risinus communis (Castor) oil

 

Risiniinöljy on paksu öljy, joka sopii erinomaisesti huulirasvoihin ja suojaaviin ihotuotteisiin. Auttaa pitämään kosteuden iholla pehmentäen sitä.

 

Käytetään saippuaan, hiustenhoitotuotteisiin, huulivoiteisiin ja suojaaviin ihovoiteisiin. Antaa valmiiseen tuotteeseen kiiltoa. Liukenee hyvin alkoholiin ja muihin öljyihin. Lisää saippuan vaahtoavuutta.  

 

Risiiniöljy pehmentää karvan ja kynsien kertiinia ja näin kosteuttaa sekä lisää joustavuutta ja kiiltoa. Jättää ihon pehmeäksi. 

 

 

Sen antibakteerinen ominaisuus hillitsee ihon tulehdusta. Risiiniöljyllä saa upean kiillon huulituotteisiin. Värikosmetiikassa auttaa väripigmenttejä kestämään iholla.

 

 

Risiiniöljy on luomua, kylmäpuristettua ja heksaanitonta. 

 

Käyttö mm.

Puhdistusöljyt, huulituotteet, saippua, kylppommit

Ominaisuudet

Pehmentävä, kosteuttava, ihoa hoitava,

Ihotyyppi

Sopii kaikille ihotyypeille; akneiho, rasvainen iho, aikuinen iho

Imeytyvyys 

Hidas

Komedogeenisyys  

1

Käyttömäärä

1-100%; tyypillisesti noin  1-40 % ihotuotteissa, 0,2-2% shampoossa ja hoitoaineessa, 2-5% kylmäprosessisaippuassa

Väri ja laatu

Kirkas - vaaleankeltainen paksu öljy

Tuoksu

Kevyesti kalainen 

Valmistusmetodi

Kylmäpuristettu siemenistä

Alkuperämaa

Intia

Säilytys

Kuivassa, viileässä, auringonvalolta suojattuna. 

Muuta

Vain kosmetiikkakäyttöön. Sekoittuu myös alkoholiin

Pakkaus

30 ml ruskea lasipullo, 60-1000 ml ruskea PET-pullo; kierrekorkki

 

Öljyhappokoostumus

C16:0

Palmitiinihappo

<2,0

 

C:18:0

Steariinihappo 

<2,5

 

C:18:1

Oleiinihappo

2,0 - 6,0

 

C:18:1

Risinoleiinihappo 

85,0 - 95,0

 

C:18:2

Linolihappo

1,0 - 7,0

 

C:18:3

Linoleenihappo

<1,0

 

 

 

 

 

Soil_association_organic_logo

 
 
Löytyy mm. reseptistä:
  • Ripsiseerumi
  • Puhdistusöljy
  • Appelsiini puhdistusmaito ja -voide

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-vitamiini
Alkaen 3,40
Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Öljyt, Öljyt | rasvat | vahat