Auringonkukkaöljy | LUOMU


Auringonkukkaöljy | LUOMU

Alkaen 3,25


Hellanthus annuus

Auringonkukkaöljy sopii kaikille ihotyypeille ja suojaa ihoa antibakteeristen ominaisuuksiensa ja E-vitamiininsa ansiosta. Lisäksi öljystä löytyy A- ja D-vitamiinia. Auringonkukkaöljyä käytetään yleisesti kosmetiikassa pohjaöljynä ja se sopii useisiin tuotteisiin mm. voiteisiin, saippuaan. Saippuasta öljy tekee ihoa hellivän.

Öljy on kevyt ja imeytyy helposti ihoon. 

Alkuperämaa: Ranska

 

Soil_association_organic_logo

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55
E-vitamiini
Alkaen 3,40
Manteliöljy
Alkaen 1,90

Selaa tätä tuoteryhmää: Öljyt