Betaiini | betaine | luonnollinen

Alkaen 3,15


Betaine (Trimethylglycin) 
 
Betaiini on aminohappo, joka on alunperinjohdettu sokerijuurikkaasta. Luonnollinen kosteuttaja. Tunnetaan myös nimellä trimetyyliglysiini tai glysiinibetaiini. Sen amforinen luonne käyttäyttyy katonisesti happamassa ja anionisena emäksiessä seoksessa. pH:ltaan kevyesti happamassa (useimmat Ihon- ja hiustenhoitotuotteet), betaiini käyttäytyy katonisesti. 
 
Anti-inflammatorinen, kosteudensäilyttäjä, kosteuttaa ihoa, hiustenoitotuotteissa vahvistaa, antaa silkkisen ja sileän tunteen tuotteelle, sitä käytetäänkin paljon hiustenhoitoaineissa ja shampoissa. Vahvistaa hiuksen rakennetta. Helposti veteen liukeneva betaiini sopii käytettäväksi niin jätettävissä kuin pois pestävissä tuotteissa. 
 
Suositellaan lisättäväksi tuotteen jäähdysvaiheessa. 
 
Liukoisuus: vesiliukoinen
 
Käyttö mm. saippuat, shampoot, ihonpudistus, voiteet, suihkugeelit
 
Käyttömäärä: tyypillinen käyttömäärä 0,5-10%;  shampoot ja hoitoaineet 1-3 %, Suihkugeelit 3-5 %, Puhdistusmaidot 2-5%, voiteet ja lotionit1-2% 
 
 
 
 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-vitamiini
Alkaen 3,40
Glyseriini | palm free
Alkaen 1,90
Tyrniöljy
Alkaen 5,50

Selaa tätä tuoteryhmää: Aktiivit