6 - 6 / 11 tuloksesta

Polysorbaatti 20

Alkaen 2,10

Polysorbate 20

Polysorbaatti 20 on helposti biohajoava. Sillä saadaan muuten liukenemattomat tuoksu- tai eteeriset öljyt liukenemaan nesteeseen.

Vesi- ja glyseriiniliukoinen Polysorbaatti 20 toimii emulgaattorina ja myös lievänä pinta-aktiivina.

Sopii käytettäväksi kosteusvoiteisiin, spray-tuotteisiin, huonetuoksuihin, puhdistusaineisiin, suihkugeeliin, shampooseen, kylpyvaahtoihin ja kylpypommeihin.

 

VINKKI! Symbiosolv clear plus on polysorbaatti 20:tä vastaava luonnonkosmetiikkaan sopiva liuotin. 

 

VINKKI! Valitse Polysorbaati 20, jos tahdot tuoksu- ja eteeristen öljyjen emulgoituvan veteen. Valitse Polysorbaatti 80, jos tahdot perusöljyjen liukenevan veteen. 

 

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Laventeli | eteerinen öljy
Alkaen 3,25
Puhdas pyykki | tuoksuöljy
Alkaen 2,25

Selaa tätä tuoteryhmää: Emulgointi
6 - 6 / 11 tuloksesta