11 - 11 / 11 tuloksesta

Symbio®solv Clear Plus MB

Alkaen 5,55

Caprylyl/Capryl Glucoside; Aqua; Sodium Cocoyl Glutamate; Glyceryl Caprylate; Citric Acid; Polyglyceryl-6 Oleate; Sodium Surfactin

 

Symbio®solv Clear Plus MB on luonnollinen liuotinseos, joka liuottaa eteerisiä öljyjä, tuoksuöljyjä ja muita vastaavia rasvaliukoisia komponentteja veteen tai alkoholiin. Luonnollinen ja tehokas PEG-vapaa vaihtoehto. Voidaan käyttää kirkkaissa ja läpikuultavissa vesiliuoksissa ja pinta-aktiivissa tuotteissa. Ei tee tuotteisiin tahmaista tuntua.

 

Valmistettu maissista, vehnätön. 

 

Tuotteen alhainen misellipitoisuus edesauttaa erittäin tehokasta liukenemista. 

 

 

Käyttö mm. geelit, kirkkaat shampoot, suihkugeelit, kosteuspyyhkeet, vartalosprayt,

 

Käyttömäärät: Yleisesti käytetään liottamaan 1-2% hajusteita vesipohjaiseen seokseen. Liuoteaine: 1: 3 - 1: 5 (hajusteseos: liuotin), enintään 4-5%. Pinta-aktiivisissa tuotteissa: 0,5% - 1,5%

Max. Alkoholitoleranssi: 10%

Väri: kevyesti kellertävä

Tuoksu: mieto

pH-alue: 4,5 - 6,5

HLB: n. 16

 

HUOM! tuote ei sovi kasviöljyjen tai katonisten yhdisteiden sekoittamiseen

Pinta-aktiivisissa aineissa Sybiosolv Clear Plus saattaa vähentää tuotteen viskositeettia. 

 

Valmistusmenetelmä -vesipitoinen tai pinta-aktiivi tuote:

  1. Esisekoita Symbiosolv Clear Plus hajusteiden ja muiden huoneenlämmössä liukenevien lipofiilisten (rasvaliukoisten) aineiden kanssa
  2. Lisää vesipohja tai pinta-aktiivinen seos. Sekoita. 
  3. Säädä pH tarvittaessa arvoon 4,5-6,5 

 

Työskentely etanolin kanssa (enintään 10%):

Jos tuote on samea etanolin lisäyksen jälkeen, lisää symbiosolvin määrää tuotteessa jälkikäteen.

 

Tuotekategoria: emulgointiaineet, pinta-aktiiviset aineet

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Emulgointi, Tensidit | pinta-aktiivit
11 - 11 / 11 tuloksesta