Rautaoksidi | Keltainen


2 - 2 / 9 tuloksesta

Rautaoksidi | Keltainen

Alkaen 1,50

CI 77492 

Korkealaatuinen keltainen rautaoksidi. Voidaan käyttää kaikessa kosmetiikassa. Mineraalimeikkipuutereissa keltainen rautaoksidi on välttämätön. Muista rautaoksideista poiketen sitä käyteään enemmän ja se toimii pohjasävynä kaikille ihosävyille.  

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Rautaoksidi | Punainen
Alkaen 1,50
Ultramariini | sininen
Alkaen 1,50

Selaa tätä tuoteryhmää: Pigmentit
2 - 2 / 9 tuloksesta