Polysorbaatti 80


Polysorbaatti 80

Alkaen 2,10


INCI: Polysorbate 80

Polysorbaatti 80 (E433) on nestemäinen öljy-veteen emulgaattori, jota käytetään öljymäisiin tuotteisiin, joiden tahdotaan liukenevan veteen. Ei jätä öljyä leijumaan veden päälle. Sopii käytettäväksi kylpyöljyihin, kylpypommeihin, kylpyvaahtoon, hiusten öljyhoitoon, sokerikuorintaan, spray-tuotteisiin, huonetuoksuihin tai helposti poispestäviin hieronta- ja ihonpuhdistusöljyihin. Korvaa kylpypommeissa taikapähkinäveden. 

Suositeltava käyttömäärä 1-20%.

VINKKI! Valitse Polysorbaati 20, jos tahdot tuoksu- ja eteeristen öljyjen emulgoituvan veteen. Valitse Polysorbaatti 80, jos tahdot perusöljyjen liukenevan veteen. 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-vitamiini
Alkaen 3,40
Kaakaovoi | LUOMU
Alkaen 2,60
Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55

Selaa tätä tuoteryhmää: Emulgointi