Sitruunahappo


Sitruunahappo



INCI: Citric acid

Sitruunahappo on toimii kosmetiikassa PH:n säätelijänä. Sillä saa laskettua tuotteen PH-pitoisuutta. Voidaan käyttää kylpypommeissa, voiteissa, shampoissa ja hoitoaineessa. Hiustenhoitotuotteissa happamuus sulkee hiussuomuja ja tuo hiuksiin kiiltoa. 

Sitruunahappo on vesiliukoista. Ennen tuotteeseen lisäämistä se tulee liuottaa. Käyttösuhde 0,5% on yleensä sopiva, riippuen kuitenkin muista raaka-aineista ja tahdotusta happamuudesta. 

Sitruunahappoa voi myös käyttää luonnonmukaiseen kodin puhdistukseen.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Epsom | karvassuola
Alkaen 1,50

Selaa tätä tuoteryhmää: Jauheet