Titaanidioksidi | öljyliukoinen


Titaanidioksidi | öljyliukoinen

Alkaen 1,30


Öljyliukoinen titaanidioksidi sopii käytettäväksi öljy- ja vahapohjaiseen kosmetiikkaan. Se on tiiviimpää kuin vesiliukoinen titaanidioksidi ja sillä saa voimakkaamman valkoisuuden. 

Titaanidioksidia käytetään paljon mm. aurinkovoiteissa, sillä se taittaa auringon ultraviolettisäteitä pois iholta. 

Ei sisällä nanohiukkaksia. Titaanidioksidipitoisuus n. 99%, EU-säädösten mukaan tätä puhtautta voi käyttää kosmetiikassa, ruoka- ja apteekkituotteissa. 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Punainen rautaoksidi
Alkaen 1,50
Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55
Keltainen rautaoksidi
Alkaen 1,50

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pigmentit, Kosmeettiset pohjajauheet