Riisitärkkelys


Riisitärkkelys

Alkaen 1,20


Dimethylimidazolidinone Rice Starch

Riisitärkkelys on valmistettu ja puhdistettu kosmetiikassa käyttöä varten. Se on monikäyttöistä, erittäin hienoa ja pehmeää puuterimaista jauhetta, joka tekee ihon luonnollisesti mattapintaiseksi ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutta. Se heijastaa valoa ja se jättää iholle samettimaisen pehmeyden. 

Ei tuki ihohuokosia. Riisitärkkelystä voi käyttää nestemäisistä voiteista puuterimaisiin tuotteisiin. Puutereissa se auttaa pitämään jauheet irtonaisina. Sitä voi käyttää myös suoraan primerina tai viimeistelemään meikkiä. Koska se sekoittuu hyvin muiden pohjajauheiden kanssa, se sopii useisiin erilaisiin yhdistelmiin. 

Riisitärkkelyksen pH on noin 5,5 eli hyvin lähellä ihon omaa pH-arvoa. Tämä tekee siitä erittäin sopivan iholle. 

Ei sovellu liuotinpohjaisiin tuotteisiin. 

Hiukkaskoko 7 - 11μ

Suosittelemme myös

Silkki Mica
Alkaen 2,20
Sinkkioksidi
Alkaen 1,00

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Silkki Mica
Alkaen 2,20
Sinkkioksidi
Alkaen 1,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jauheet, Kosmeettiset pohjajauheet