Sinkkioksidi

Alkaen 2,70


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto tiloistamme, Posti - Kotipaketti, Matkahuolto - Lähellä-paketti, Matkahuolto - Kotijakelu, Posti - Baltia, Posti Kotipaketti - Yritys, Postipaketti - Yritys, Matkahuolto - Yritys, Posti - Postipaketti, Lisätilaus, Posti - Express, DB Schenker noutopiste, DB Schenker B2B yrityskuljetus, DB Schenker noutopiste - Yritys

Zinc oxide CI77949

Valkaiseva jauhe, jota käytetään voiteissa, puutereissa, mineraalimeikeissä, deodoranteissa ja saippuassa. Sinkkioksidia käytetään perinteisen sinkkivoiteen lisäksi aurinkotuotteissa, sillä se hylkii UV-säteilyä. Se auttaa puuterimaisia tuotteita kiinnitymään paremmin. Liukenee veteen ja öljyyn. Rauhoittaa ihon punaisuutta. Non-nano, hiukkaskoko 0,8 um.

 

 

 

Suosittelemme myös

Riisitärkkelys
Alkaen 2,05
Silkki Mica
Alkaen 2,20

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55
E-vitamiini
Alkaen 3,40
Kosmetiikkasavi | Kaoliini
Alkaen 1,30

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jauheet, Kosmeettiset pohjajauheet