Glyseryylikaprylaatti | Glyceryl Caprylate

Alkaen 4,30


Glyceryl caprylate

​Glyseryylikaprylaattia käytetään paljon säilöntäaineen tehosteena, sillä se auttaa vähentämään säilöntäaineen 
käyttöä. Vaikka se ei itsessään ole säilöntäaine, 1-2% käyttö tehostaa säilöntäaineen antimikrobisia vaikutuksia. 
Sen antimikrobinen vaikutus auttaa torjumaan ihon epäpuhtauksia ja tekee siitä myös ihanteellisen 
aknepohjaisen ihon hoitoon. 

Glyseryylikaprylaatin amfifiilinen ominaisuus tekee siitä hyödyllisen voiteissa ja puhdistusaineissa, sillä se 
edistää rasvojen imeytymistä ihon pintakerroksiin. Tämä edistää ihon terveyttä ja ihon puhdistuksessa
auttaa puhtaan tunteen saamisessa. 

Glyseryylikaprylaattia käytetään emulsioissa, tensidipohjaisissa ja vesi-alkoholipohjaisissa tuotteissa.


Ei sameuta tensidi- tai vesi-alkoholipohjaisia tuotteita. 


Käyttö mm.

Voiteet, anti-akne tuotteet, pesutuotteet, deodorantit, hiusgeelit, shampoo 

Käyttömäärä

 0,3 % - 1 % (0,3 % emulsioissa, yli 0,3 %  käyttö saattaa epävakauttaa emulsioita)

Ominaisuudet

Säilöntäaine, antimikrobinen, kosteuttava, apuemulgaattori

Liukoisuus

Amfifiilinen; rasva- ja vesiliukoinen

Väri ja laatu

Vaalea, massa (lämpötila vaikuttaa, nesteytyy noin 30°C)

Tuoksu

Neutraali

Sertifiointi

Hyväksytty COSMOS -luonnonkosmetiikkaan

Sulamispiste 

38,5°C

Ihotyyppi

Sopii kaikille ihotyypeille; akneiho, rasvainen ja tulehtunut iho

Vegaaninen

Kyllä

Säilytys

Auringonvalolta ja kosteudelta suojattuna

Alkuperämaa

Saksa 

Muuta

Aktiivinen pH-alueella 4-7; ei sameuta tensidi- tai vesi-alkoholipohjaisia tuotteita. 

Pakkaus 

Muovinen astia 

 

Löytyy mm. reseptistä:

 

 
 
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

BTMS
Alkaen 4,85
Säilöntäaine
Alkaen 2,15

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Aktiivit, Säilöntäaineet ja antioksidantit