Sodium PCA 50%

Alkaen 2,00


Sodium PCA

 

Vaikka siltä ei ehkä kuulosta, Sodium PCA -Sodium Pyrrolidone Carboxylic Acid - kuuluu hyviksien joukkoon. Se on suolamuoto, jota löytyy luontaisesti ihostamme.  Sodium PCA auttaa ihoa säilymään kosteutettuna ja pitämään ihossa vettä. Sodium PCA on huomattavasti glyseriiniä kosteuttavampi. Se hoitaa ihoa ja hiuksia. Se toimii katonisesti happamassa tuotteessa (pH alle 7). Täysin vesiliukoinen.

 

 

Käyttö mm.

Seerumit, geelit, voiteet, lotionit, shampoot, hiustuotteet, meikkituotteet

Ominaisuudet

Humektantti, kosteuttaja, kalvonmuodostaja 

Liukoisuus

Vesi, alkoholi

Käyttömäärä

0,5-10%; iho- ja hiustuotteissa käytetään yleisesti 0,5-2%

Väri ja laatu

Lähes kirkas neste

Tuoksu

Ominainen

pH

6,8-7,4

Vegaaninen

Kyllä

Pakkaus

10 - 100 ml ruskea lasipullo, tippakorkki

Säilytys

Kuivassa, viileässä, auringonvalolta suojattuna. 

Muuta

Vesipitoisuus noin 50%. Käy myös ekseeman hoitoon. 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-vitamiini
Alkaen 3,40

Selaa tätä tuoteryhmää: Aktiivit