Pentylene Glycol | luonnollinen

Alkaen 2,35


Pentylene Glycol

 

Pentylene Glycol on varsin monitoiminen. Sitä käytetään kosmetiikassa humektanttina, emulsioiden vakauttajana, silkkisen tunteen tuojana, säilöntäaineen buusterina ja liottimena. Tämä luonnollinen Pentylene Glycol on valmistettu ruokosokerista ja maissista. 

 

Antibakteerinen Pentylene Glycol auttaa hillitsemään iholla mikro-organisimien kasvua vähentämällä veden aktiivisuutta. Se parantaa ainesosien myös liukoisuutta alhaisessa lämpötilassa. Tämä on erityisen hyödyllistä mm. vesipohjaisten kasvovesien ja misellivesien kanssa, sillä glykolit auttavat vakauttamaan tuotetta näiden valmistuksessa käytettävissä alhaisissa lämpötiloissa.

 

Glykoli on tehokas liuotin, jonka johdosta sitä käytetään kasviuutteiden valmistamisessa yhdessä veden kanssa.

 

Värikosmetiikassa auttaa värien sekoittumisessa.

 

Käyttö mm.

Voiteet, misellivesi, kasvovesi 

Ominaisuudet

Humektantti, antibakteerinen, liuotin, ihoa hoitava

Liukoisuus

Vesi 

Käyttömäärä

3-5 %  - emulsiossa ainoana humektanttina 5%, muuten 1-3 %, pesutuotteet ja kasvovedet 3-5% 

Väri ja laatu

Kirkas väritön neste

Tuoksu

Hajuton, kevyt

pH

3 -5 

Sertifiointi

Ecocert ja COSMOS

Vegaaninen

Kyllä

Pakkaus

10 - 100 ml ruskea lasipullo, tippakorkki

Säilytys

Kuivassa, viileässä, auringonvalolta suojattuna. 

Muuta

Voidaan käyttää kuuma- ja kylmäprosessissa. Ei tarkka tuotteen pH:sta. Erityisen hyvin sopii ihon puhdistusaineisiin.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-vitamiini
Alkaen 3,40

Selaa tätä tuoteryhmää: Aktiivit