Esteriöljy | Sensolv | ECOCERT/COSMOS


Uusi

Esteriöljy | Sensolv | ECOCERT/COSMOS

Alkaen 7,90


Isoamyl Laurate

ECOCERT/COSMOS -hyväksytty esteriöljy, joka auttaa tuotteita levittäytymään iholle. Ihanteellinen öljy mm. aurinkovoiteisiin ja värikosmetiikkaan. Voidaan käyttää kuuma- ja kylmäprosessissa. 

 

Ei hapeta öljyjä. Liuottaa hyvin jauheita ja tekee mekaanisista aurinkovoiteista helpommin levittyviä.  Silikonimaiset ominaisuudet. Iholla tuntuu miellyttävältä, rasvattomalta. 

 

Kokeile sekoittaa kasviöljyihin - ja rasvoihin tai vahatuotteisiin -niistä tulee helpommin levittyviä, kevyempiä ja vähähemmän rasvaisia. 

 

Lisätään tuotteiden öljypohjaan. 

 

Käyttö mm. voiteet, kasvo- ja ihoöljyt, hiustuotteet, vauvan hoitotuotteet ja ihonpuhdistustuotteet. 

Liukoisuus: Öljyliukoinen. Vesipohjaisiin tuotteisiin käyttö ->1% jonka lisäksi tarvitaan esim. polysorbaattia tms. emulgoimaan öljy veteen. 

Yleisiä käyttömääriä: 0,1-20%. Hiustuotteet 0,1-2%, ihonhoito 0,5-20%

Muoto: kirkas tai hieman kellertävä öljyinen neste

pH: 5-7

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Kurkkuöljy
Alkaen 8,20
OliveM 1000
Alkaen 6,65

Selaa tätä tuoteryhmää: Aktiivit