Alkyl Benzoate C12-15 | esteri


Alkyl Benzoate C12-15 | esteri

Alkaen 3,70


Benzoic acid, C12-15 alkyl esters

Matalamolekyylinen bentsoehapon ja C12-C15 -alkoho alkyyliesteri. Öljyliukoinen monipuolinen kosteuttava esteri parantaa tuotteen tuntumaa, levittyvyyttä, pehmeyttä ja  tekstuuria. Käytetään tuotteissa kosteuttajana ja sakeuttajana. Antaa tuotteelle hoitavuttaa ja silkkisen jälkituntuman. Antimikroobisten ominaisuuksien johdosta toimii myös hyvin kevyenä säilöntäaineena. Voidaan käyttää kosteuttavana ainesosana yhdistämään jauheille ja mineraalimeikeille tuomaan pehmeän liukuvuuden. 

 

Auttaa tuotteita tuntumaan vähemmän rasvaisilta. Käytetään usein herkälle iholle tarkoitetuissa tuotteissa.

 

Soveltuu käytettäväksi mm. ihonhoidossa, hiustuotteissa, voiteissa, aurinkotuotteissa, värikosmetiikassa, deodorantit, silmänympärystuotteet, pesutuotteet, vartaloöljyt. 

 

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. 

 

Käyttö: Tyypillinen käyttöaste 1-30%. Lisätään öljyfaasiin. 

Tuoksu: lähes tuoksuton 

Väri: kirkas neste 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Mangovoi
Alkaen 1,95

Selaa tätä tuoteryhmää: Aktiivit