Karnaubavaha

Alkaen 2,70


Copernicia Cerifera Cera

Luonnollinen karnaubavaha on kovin kaikista luonnonvahoista. Antaa tuotteille kestävyyttä. Sopii käytettäväksi kosmetiikassa, ei ole altis säätilojen vaihteluille. Siinä on kaikista luonnonvahoista korkein sulamispiste 80-85°C. Käytetään mm. voiteissa, salvoissa, balmeissa, huulikiilteissä, huulipunissa ja muissa puikkomaisissa tuotteissa sekä maskarassa. 

 

Paksuntaa, antaa tuotteelle viskositeettia ja rakennetta ilman että geeliyttää sitä. Kosteuttaa ja antaa hyvän suojan iholle. 

 

Karnaubavaha soveltuu myös huonekalujen sekä autojen vahaamiseen. Sitä voidaan käyttää myös lattioiden kiillottamiseen sekä nahkaan. Antaa tuotteille kiiltävän pinnan ja estää homekasvustoa. 

 

Tyypillinen käyttömäärä 2-40%.

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55
E-vitamiini
Alkaen 3,40
Mehiläisvaha
Alkaen 1,50

Selaa tätä tuoteryhmää: Vahat ja vakauttajat