Riisilese | vaha


Riisilese | vaha

Alkaen 2,35


Riisilesevaha käy monenlaiseen kosmetiikkaan, sillä myös korvataan karnaubavahaa erityisesti huulipunissa. Riisilesevahan koostumus tuntuu iholla mukavalta eikä lainkaan tahmeana. Sillä on ihoa suojaava vaikutus ja se on luontaisesti ihoa pehmentävä. Pieninä määrinä riisilesevahaa voi käyttää myös geelin muodostamiseen. Emulsioihin se lisää levittävyyttä ja suojaavuutta. Riisilesevahaa käytetään yleisesti juuri emusioiden saketusaineena ja hyytelöintiaineena. Soveltuu erinomaisesti huulituotteisiin korvaamaan karnauba- ja candelliavahaa. 

 

Riisilesevahalla saa vähennettyä öljyjen tahmaisuutta, joten se soveltuu erityisen hyvin myös tahmaisten öljyjen kuten riisiniöljyn kanssa. 

 

Sen lisäksi, että vaha on erinomainen vaihtoehto vegaaniseksi vahaksi, on se myös kestävän kehityksen vaha, sillä vaha valmistuu riisileseöljyn valmistuksen uutto- ja suodatusprosessin sivutuotteena. 

 

 

Käyttö mm. saippuat, emulsiot ja voiteet, öljypohjaiset tuotteet, salvat, huulirasvat, meikit, maskarat, aurinkotuotteet, huulipunat, parta- ja viiksivahat, hiustuotteet. Riisilesevahaa käytetään perinteisesti myös japanilaisten kynttilöiden valmistamiseen. 

 

Sulamispiste: 77-86 °C 

Väri: vaalean kellertävä

Tuoksu: vahamainen 

Käyttömäärät: Voiteet ja emulsiot 1-3%, huulirasvat ja salvat -> 20%, kylmäprosessisaippuat 1-10% 

Alkuperämaa: Meksiko 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55
Kaakaovoi | LUOMU
Alkaen 2,60

Selaa tätä tuoteryhmää: Vahat