Ruusupuu | Intia | eteerinen öljy

Alkaen 4,85


Dalbergia Sissoo Wood - 100% eteerinen öljy

 

Perinteisesti heimot ovat käyttäneet ruusupuuta haavojen ja naarmujen paranamiseen. Länsimaissa ruusupuuta käytetään ihoa parantavissa voiteissa. Sisältää paljon rauhoittavaa linaloolia ja öljyllä onkin rauhoittava ja tasapainottava vaikutus tunteisiin.

 

Ihonhoidossa ruusupuu sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle, kypsälle ja vaurioituneelle iholle. Öljyn antiseptinen ja antibakteerinen vaikutus voi olla hyödyllinen myös aknen hoidossa.Hierontaöljyissä se rentouttaa lihaksia ja niveliä.

 

Intialainen ruusupuu ei ole samaa lajia kuin Brasilian uhanalainen CITES -listalla (uhanalaisten lajien kansainvälistä kauppaa koskeva yleissopimus) oleva ruusupuu. Intialainen ruusupuun eteerinen öljy saadaan nopeasti kasvavasta lehtipuusta. Aromaattisesti tuoksut ovat lähellä toisiaan. 

 

Käyttö mm.

Hierontaöljyt, salvat, voiteet, hiustuotteet, shampoo, hoitoaine, kylpytuotteet, saippua, parfyymit, hierontaöljyt

 

Sekoittuu hyvin

Sitrustuoksut ja kukkatuoksut; ruusugeranium, Litsea, spearmint, Bergamotti, laventeli, sitruuna, rosmariini, sitrusöljyt, inkivääri, teepuu, frankinsensi, timjami

 

Tuoksukuvaus

Raikas, kevyt, makea, hieman puinen, vihreä ruusuinen

 

Tuoksunuotti

Keskinuotti

 

Tuoksuehdotuksia 

laventeli-ruusupuu (rauhoittava); rosmariini-ruusupuu-salvia; 

 

Valmistusmetodi

Höyrytislattu 

 

Käytetty kasvinosa

Puuhake

 

Alkuperämaa

Intia

 

Allergeenit                    

Geraniol

2,50 %

 

Linalool

90,00 %

 

Benzyl Benzoate

1,60 %

 

Limonene

1,00 %

Leimahduspiste

75°C

 

Pakkaus

10 - 100 ml ruskea lasipullo tippakorkilla; 250 ml alumiinipullo

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Laventeli | eteerinen öljy
Alkaen 3,25
Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55

Selaa tätä tuoteryhmää: Eteeriset öljyt