Karanja | öljy | ALE 50%

Alkaen 3,27
Hinnanalennukset


Pongamia Glabra Seed Oil 

HUOM! Toimittajan antama parasta ennen: 3/22. Parasta ennen päiväys ei ole viimeinen käyttöpäivä. 

 

Karanjaöljy on neemöljyn serkku. Karanjaöljyssä on samankaltaiset antiseptiset ominaisuudet kuin neemöljyssä, mutta tuoksultaan se on miedompi. Karanjassa on samankaltaisia kemiallisia rakenteita kuin synteettisessä aurikovoiteessa, mutta täysin luonnollisessa muodossa. Estää UVA- ja UVB -säteiyä.

 

Antibakteerinen öljy estää tulehduksia, jonka johdosta se soveltuu erilaisten ihottumien hoitamiseen. Paksuhko öljy, jonka johdosta se saattaa samentua ja paksuuntua helposti alhaisemmissa lämpötiloissa. Tämä on täysin normaalia ja öljyn ominaisluonne. 

 

Kaikille ihotyypeille, ihoa rauhoittava. 

 

Valmistustapa: Kylmäpuristettu.

Käyttö mm. vartaloöljyt, salvat, voiteet, shampoot, lotionit, puutarhasuihkeet, aurinkotuotteet, saippuat, huulituotteet, vaurioituneet hiukset, ötökkäkarkoitteet Eläintuotteissa sitä käytetään kirppuihin ja muihin ötököihin. Ihonhoidossa käyttö erityisesti hoitamaan ekseemaa, psoriasiasta, hilsettä. 

Yleinen käyttömäärä: 1-100% 

Tuoksu: Ominainen, hieman erikoinen 

Alkuperämaa: Intia

Pakkaus: Ruskea PET-pullo, kierrekorkki

Säilytys: auringonvalolta suojattuna, 15-25°C

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-vitamiini
Alkaen 3,40
Kameliaöljy |Teeöljy
Alkaen 3,85

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Öljyt, Tarjoustuotteet