Kookosöljy | puhdistettu


Kookosöljy | puhdistettu

Alkaen 1,00


Cocos Nucifera oil

 

Puhdistettu kookosöljy on tuoksultaan ja maultaan neutraali. Se on valmistettu kuivatusta kookospähkinän lihasta, koprasta. Vaihtoehto silloin, kun tuotteeseen ei kaivata kookosen tuoksua tai makua. Sen rasvahappokoostumus on samankaltainen neitsytöljyn kanssa. Joten jos tuotteen ainesosana on kookosöljy, molempia öljyjä voi käyttää. Puhdistetetun kookosöljyn savuamispiste on hieman korkeampi kuin neitsytöljyn, samoin sen sulamispiste on muutamaa astetta korkeampi noin 25-27 °C. 

 

Kookosöljy on kosmetiikan monitoimiöljyjä. Se kosteuttaa ihon hyvin. Öljyssä on runsaasti lauryylihappoa, joka on anti-mikroobista. Lauryylihappoa on tutkittu paljon aknen hoidossa ja sen on todettu auttavan ihoa. Kasvojen hoidossa kannattaa kuitenkin vertailla puhdistetun ja neitsytöljyn eroa. Kookosöljyn antibakteeriset ominaisuudet tekevät siitä myös usein käyteyn ainesosan luonnollisissa deodoranteissa. 

 

Puhdistettu kookosöljymme on höyrypuhdistettu ilman kemikaaleja, puhdistetun kookosöljyn osalta puhdistusmenetelmään kannattaa kiinnittää tarkkaa huomoita. 

 

Elintarvikelaatuinen. 

 

 

 

Käyttö mm. huulituotteet, hiustenhoito, voiteet, balsamit, salvat, emulsiot, kasvonaamiot, vartalovoit, kuorinta-aineet. 

 

Käyttöaste: 1-100% 

 

Valmistustapa: Höyrypuhdistettu, puhdistuksessa ei ole käytetty kemikaaleja

 

Ulkonäkö: Valkoinen ja kiinteä huoneen lämmössä / kirkas sulaneena 

 

Tuoksu: neutraali 

 

 

Löytyy mm. reseptistä:

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55
Mehiläisvaha
Alkaen 1,50
Kaakaovoi | LUOMU
Alkaen 2,60

Selaa tätä tuoteryhmää: Öljyt