Oliivi skvalaani


Oliivi skvalaani

Alkaen 5,35


Squalane/ Olea Europaea Fruit Oil 

Oliiviöljystä johdettu skvalaani. Skvalaania löytyy ihmisen ihon rasvassa luonnollisesti, mutta sen tuotanto alkaa heiketä 25-ikävuoden jälkeen. Hellävarainen öljy ei ärsytä ihoa, imeytyy nopeasti ja edistää muiden aineiden imeytymistä ihoon. Helposti levittyvä öljy antaa iholle pehmeän ja samettisen tunteen, eikä se rasvoita. Se onkin kosmetiikassa yleisesti käytetty hellävarainen kosteuttaja. Se sopii niin kuivalle kuin akneihollekin. Auttaa ihon pintakuivuuteen. Sopii erinomaisesti myös hiustenhoitoon. 

Käyttö mm. voiteet, shampoot, hiusten hoitoaineet. 

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-vitamiini
Alkaen 3,40

Selaa tätä tuoteryhmää: Öljyt