Kurkkuöljy

Alkaen 5,20


Cucumis Sativus

Kylmäpuristettu kurkkuöljy on kevyt, erittäin kosteuttava ja ihoa rauhoittava öljy. Sisältää runsaasti linolihappoa (Omega-6). Raikas öljy säilyttää ihon kosteustasapainon ja pitää ihon ravittuna sekä vahvana, eikä iho jää rasvaiseksi. Soveltuu kaikille ihotyypeille, niin kuivalle, näppyläiselle kuin akneiholle. Rauhoittaa auringon polttamaa ihoa. Auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon. Hyvä anti-aging öljy, sillä auttaa pitämään ihon pehmeänä ja kehittää samalla ihon elastisuutta. Sopii myös talviöljyksi. 

Kuten yleisesti tiedetään, kurkkua käytetään yleisesti rauhoittamaan ja rentouttamaan silmiä.Kurkkuöljyä käytetäänkin silmänympärystuotteissa. Auttaaa silmiä näyttämään nuorekkailta ja kirkkailta pienentämällä silmäpusseja ja vähentämällä tummia silmänaluksia.

 

Käyttö mm.

Voiteet, lotionit, hiustenhoito, anti-age tuotteet, ihoseerumit, after shave -tuotteet, silmänympärystuotteet, huulirasvat

Ominaisuudet

Pehmentävä, kosteuttava, viilentävä

Ihotyyppi

Sopii kaikille ihotyypeille; akneiho, rasvainen iho, aikuinen iho

Imeytyvyys 

Nopea/keskinopea 

Komedogeenisyys  

1

Käyttömäärä

1-100%; tyypillisesti noin 10% 

Väri ja laatu

Keltainen - kullanvärinen öljy

Tuoksu

Kevyt 

Valmistusmetodi

Kylmäpuristettu kurkun siemenistä

Alkuperämaa

Britannia

Säilytys

Kuivassa, viileässä, auringonvalolta suojattuna. 

Muuta

Vain kosmetiikkakäyttöön.

Pakkaus

30 ml ruskea lasipullo, 60-1000 ml ruskea PET-pullo; kierrekorkki

 

Öljyhappokoostumus

C16:0

Palmitiinihappo

5-14

 

C:18:0

Steariinihappo 

<5,0

 

C:18:1

Oleiinihappo

10-30,0

 

C:18:2

Linolihappo

30-75

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-vitamiini
Alkaen 3,40
Riisileseöljy
Alkaen 3,00

Selaa tätä tuoteryhmää: Öljyt