Jojobaöljy | puhdistettu | LUOMU


Jojobaöljy | puhdistettu | LUOMU

Alkaen 5,70


Simmondsia chinensis

Puhdistettu jojobaöljy on väritöntä ja öljynä kevyempi kuin jojoba golden öljy. Se imeytyy ihoon nopeammin eikä jätä ihon pintaa rasvaiseksi silti kosteuttaen sen. Suojaa, mutta jättää ihon mattapintaiseksi. Sopii käytettäväksi mm. raskaampien öljyjen kanssa helpottamaan niiden imeytymistä ja tuotteissa, joihin kaivataan keveyttä. 

Kirkasta ja puhdistettua jojobaöljyä käytetään paljon kosmetiikassa ja saippuan tekemisessä. Nopeasti imeytyvänä, kosteuttavana ja kevyenä öljynä se sopii erinomaisesti mm. käsirasvoihin.

Luomu, puhdistettu. 

Vink! huomioi myös hinta, joka on meillä sama kuin golden jojobaöljyn. 

 

Soil_association_organic_logo

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

E-vitamiini
Alkaen 3,40

Selaa tätä tuoteryhmää: Öljyt