Tulosta

Suihkuöljy

Suihkuöljy

Suihkuöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Sopii erinomaisesti kuivan ihon hoitoon ja kosteutukseen. Siinä sivussa se myös puhdistaa ihon tehokkaasti.

 

Suihkun jälkeen iho on pehmeä, mutta ei öljyinen. Suihkuöljy on kuivaan talvi-ilmaan erinomainen, mutta teho ja käyttökelpoisuus on todettu myös kesällä mainioksi.  

 

Talvella voi suihkuöljyyn käyttää hoitavampia öljyjä ja kesällä vähän kevyempiä. Oli valitut öljyt mitä vain, pois pestäviin vartalotuotteisiin ei tarvitse käyttää niitä öljyarsenaalin kalliimpia öljyjä. Ihan edulliset perusöljyt käyvät kuten fraktioitu kookosöljy, manteli, makadamia, auringonkukka, oliiivi ja viininrypäleöljyt. Suihkuöljyyn on myös helppo ujuttaa pian vanhenevia öljyjä. Ihanan pirpsakanvärisen öljyn saa, jos joukkoon lisää tilkan porkkana- tai tyrniöljyä. 

 

Tässä suihkuöljyssä liat putsaantuvat pois Durosoft SF -emulgaattorin avulla, joka veden kanssa kosketuksissa olleessaan muuttuu hieman maitomaiseksi ja emulgoi öljyn kanssa lian pois. Tahtoessaan joukkoon voi lisätä myös jotain pesevää tensidiä kuten Plantaponia tai coco glucosidea. 1% on riittävä määrä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä pesutuloksen kannalta. 

 

Pitäisiköhän vielä mainita, että suihkuöljyn valmistus käy käden käänteessä. Ja että emulgoigaattori tekee suihkuöljystä helposti poishuuhtoutuvan myös lattialta :)

 

 

Suihkuöljy 200 ml 

 

%

 

Gramma

13,0

Durosoft SF

26,0

85,0

Öljyä

170,0

0,5

E-vitamiini

1,0

1,5

Tuoksu-tai eteerinen öljy

3,0

100,0

 

200,0

 

Ohje

  1. Mittaa Durosoft SF astiaan.
  2. Sekoita toisessa astiassa öljyt.
  3. Lisää E-vitamiini ja tuoksut öljyn joukkoon, sekoita hyvin.
  4. Kaada öljyseos hitaasti sekoittaen Durosofin joukkoon. Sekoita, kunnes seos on tasaisesti sekoittunut. 
  5. Valmista kaadettavaksi pumppupulloon tai muuhun suihkuun sopivaan pulloon.

 

Käyttö

Levitä suikuöljyä kostutetulle iholle kevyesti pyörittäen ja huuhtele pois. Myös harjaa tai pesulappua voi käyttää :)

 

Vinkki! Laita suihkuöljyä kahvikuorinnan öljyosuudeksi ja saat emulgoituvan kuorinnan eikä lattia jää öljystä liukkaaksi.