Kaurasilkki


Kaurasilkki

Alkaen 1,35


Avena sativa (Oat) Meal Extract

Kaurasilkki eli kolloidinen kaura on erityisen hienoksi puuteriksi jauhetettua kauratärkkelystä. Se jättää pehmeän, silkkisen ja rasvattoman tunteen iholle. Sopii erinomiasesti voiteisiin, lotioneihin ja ylellisiin kosmetiikkatuotteisin. Sopii herkällekin iholle.

Auttaa kirkastamaan ihon sävyä ja tuo tuotteisiin mattamaisuutta. Poistaa iholta ylimääräistä rasvaa ja öljyä ilman että kuivattaa ihoa. Helppokäyttöinen, sillä saa stabiileja emulsioita vähäisellä vaivalla. Kaurassa on paljon hyviä öljyjä ja rauhoittavia ainesosia, kuten lima-aineita. Sekoittuu hyvin muiden puuterimaisten jauheiden kanssa. Sen pH-arvo on noin 5,5 eli lähellä ihon pH:ta.

 

100% luonnontuote. 

 

Käytä voiteissa, käsivoiteissa, värikosmetiikka. kuivashampoot, huulikiilteet, ihonpuhdistustuotteet jne. 

 

Vesiliukoinen.

 

Käyttö: 1-100 %  

Voiteisiin 1-3%, värikosmetiikkaan 5-15%

Lisätään yleensä kuiviin jauheisiin tai vesifaasiin.  Suositeltu maksimilämpö 75°C.

 

Huomioitavaa: ei välttämättä sovi keliakiaa sairastaville tai gluteeniyliherkille. 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55
E-vitamiini
Alkaen 3,40

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jauheet, Kosmeettiset pohjajauheet