Cupuacu voi

Alkaen 4,15


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto tiloistamme, Posti - Kotipaketti, Matkahuolto - Lähellä-paketti, Matkahuolto - Kotijakelu, Posti - Baltia, Posti Kotipaketti - Yritys, Postipaketti - Yritys, Matkahuolto - Yritys, Posti - Postipaketti, Lisätilaus, Posti - Express, DB Schenker noutopiste, DB Schenker B2B yrityskuljetus, DB Schenker noutopiste - Yritys

Theobroma grandiflorum seed butter 

Pohjoisen Amatzonin alkuperäispuu cupuacu on kaakaon sukulainen, cupuacu voi onkin hyvin samankaltainen kaakaovoin kanssa. Voi puristetaan cupuacu puun hedelmän siemenistä. Se on erinominen ihon kosteuttaja. Se auttaa parantamaan ohuen ja vanhenevan ihon rakennetta.

 

Runsaasti antioksidantteja sisältävä rasva imeytyy ihoon nopeasti säilyttäen ihon kosteuden ja estää kosteuden haihtumista ihokudoksien lävitse. Toimii jopa kasvipohjaisena vaihtoehtona lanoliinille. Lanoliini on nimenomaan tunnettu siitä, että se estää kosteuden haihtumista iholta. Sen veden sitomiskyky on korkea ja voin kosteuttava vaikutus on vertaansa vailla. Voita käytetään myös kaakaovoin korvikkeena. Se pehmentää ihoa ja lisää ihon elastisuutta. Cupuacu voita käytetään paljon myös hiustenhoidossa, joissa se auttaa sitomaan kosteutta hiuslatvoihin, tuo pehmeyttä ja kiiltoa hiuksiin. Erityisen hyvin se sopii paksuihin ja kuiviin hiuksiin. 

 

Voidaan käyttää suurinakin annoksina tuotteissa. 

 

Käyttö: mm. huulituotteet, hiustenhoito, vartalotuotteet, voiteet, balsamit, voit, emulsiot ja kuorinnat. Sopii hiustenhoitoaineeseen ja hiusmaskeihin. Aurinkotuotteissa siinä on kyky ehkäistä haitallisia UVA/UVB säteitä, vaikka sen SPF ei olekaan korkea. 

 

Suositeltu käyttömäärä: 1-100% 

Valmistustapa: kylmäpuristettu, puhdistamaton

Ulkonäkö: Vaalean keltainen, pehmeä, kiinteä 

Tuoksu: Tyypillinen. Suklaan ja happaman maidon sekoitus. Haju häviää nopeasti iholle levittäessä tai toisiin tuotteisiin sekoittaessa. 

Sulamispiste: 32-46 °C

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55
Mangovoi
Alkaen 1,95
E-vitamiini
Alkaen 3,40

Selaa tätä tuoteryhmää: Rasvat/kasvivoit