Cupuacu voi | ALE -30%


Cupuacu voi | ALE -30%

Hinnanalennukset


Theobroma grandiflorum seed butter 

Pohjoisen Amatzonin alkuperäispuu cupuacu on kaakaon sukulainen, cupuacu voi onkin hyvin samankaltainen kaakaovoin kanssa. Voi puristetaan cupuacu puun hedelmän siemenistä. Se on erinominen ihon kosteuttaja. Se auttaa parantamaan ohuen ja vanhenevan ihon rakennetta.

Runsaasti antioksidantteja sisältävä rasva on kasvipohjainen vaihtoehto lanoliinille. Se imeytyy ihoon nopeasti säilyttäen ihon kosteuden ja estää kosteuden haihtumista ihokudoksien lävitse.Sen veden sitomiskyky on korkea ja voin kosteuttava vaikutus on vertaansa vailla. Voita käytetään myös kaakaovoin korvikkeena. Se pehmentää ihoa ja lisää ihon elastisuutta. Cupuacu voita käytetään paljon myös hiustenhoidossa, joissa se auttaa sitomaan kosteutta hiuslatvoihin, tuo pehmeyttä ja kiiltoa hiuksiin. Erityisen hyvin se sopii paksuihin ja kuiviin hiuksiin. 

Voidaan käyttää suurinakin annoksina tuotteissa. 

Käyttö: mm. huulituotteet, hiustenhoito, vartalotuotteet, voiteet, balsamit, voit, emulsiot ja kuorinnat. Sopii hiustenhoitoaineeseen ja hiusmaskeihin. Aurinkotuotteissa siinä on kyky ehkäistä haitallisia UVA/UVB säteitä, vaikka sen SPF ei olekaan korkea. 

Suositeltu käyttömäärä: 1-100% 

Ulkonäkö: Vaalean keltainen/vaalea, pehmeä, kiinteä 

Tuoksu: tyypillinen

Sulamispiste: 32-46 °C

 

Analytical Details

Result

 

 

Saponification Value

190.0

Iodine Value

42.0

Acid Value (mg KOH/g)

0.80

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55
E-vitamiini
Alkaen 3,40
Mangovoi
Alkaen 1,95

Selaa tätä tuoteryhmää: Rasvat/kasvivoit