Musta saippua | afrikkalainen

Alkaen 3,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto tiloistamme, Posti - Kotipaketti, Matkahuolto - Lähellä-paketti, Matkahuolto - Kotijakelu, Posti - Baltia, Posti Kotipaketti - Yritys, Posti Express - Yritys, Postipaketti - Yritys, Matkahuolto - Yritys, Posti - Postipaketti, Lisätilaus

Butyrospermum Parkii Butter (50%) & Cocos Nucifera Oil 25% & Elaeis Guineensis Oil (25%) & Theobroma Cacao Ash (traces) 

Afrikkalainen musta saippua on hellävarainen, antiseptinen ja 100% luonnontuote. Sopii kaikille iho- ja hiustyypeille, upea tuote erityisesti herkkäihoisille. Tekee ihosta sileän ja pehmeän. 

Saippua on tehty kookosöljystä, palmunydinöljystä ja puhdistamattomasta karite-voista. Saippuan rakenne on rakeinen ja pehmeä, sitä on helppo muotoilla ja leikata paloiksi. Saippuaan voi lisätä mm. karitevoita tai eteerisiä öljyjä. Liukenee todella nopeasti veteen, joten vettä lisämäällä siitä saa helposti nestesaippuaa. Saippuapala kannattaa säilyttää ritilällä, jotta se pääsee kuivumaan nopeasti. 

Saippua saattaa myös helpottaa aknea ja kirkastaa rasvaista ihoa. Saippuaa käytetään myös luonnonmukaisessa shampoossa. 

Huom. pakatun tuotteen ulkonäkö ja koostumus saattaa vaihdella merkittävästi. 

Tuote saadaan Ghanan naisprojektista, jossa autetaan ghanalaisia naisia itsenäisesti ylläpitämään omaa liiketoimintaansa, mikä auttaa paikallisyhteisöjen talouden kehittymistä. Projektilla tuetaan myös Länsi-Afrikan virtahepoja. 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Karitevoi | Sheavoi | LUOMU
Alkaen 2,55

Selaa tätä tuoteryhmää: Muut saippuat